behandelingbehandeling.html
wat is QT?
referentiesreferenties_1.html

Wetenschappers hebben ontdekt dat de kleinste deeltjes op quantumniveau bewegen of trillen. Volgens Richard Gordon verhoog je tijdens het quantumtouchen de trilling van de kleinste deeltjes in  je handen.

Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die de neiging om zich op elkaar af te stemmen . Meestal zal de lage frequentie toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Wanneer je bij Quantum-Touch je handen houdt om de plek waar iemand pijn heeft, zal de trilling op die plek die eerst lager was zich aanpassen aan de hogere trilling in de handen. Zoals wanneer je een stemvork aanslaat en voor een viool houdt: de viool gaat mee resoneren met de trilling van de stemvork.

Als de trilling verhoogt in een gebied dan kunnen allerlei klachten verminderen of verdwijnen. 


Er zijn verschillende manieren van ademen tijdens het quantumtouchen, van vrij rustig tot krachtig. Ook kun je aan allerlei dingen denken terwijl je quantumtoucht, bijvoorbeeld aan kleuren, aan bijzondere momenten in je leven, of landschappen. Dit heeft allemaal een andere uitwerking op de trillingsfrequentie op quantumniveau in je handen. Het voelt ook steeds anders voor degene die je behandelt.

Daarom is het belangrijk dat degene die quantumtoucht steeds vraagt naar hoe het voelt en of er zo doorgegaan moet worden. Degene die de quantumtouch ondergaat bepaalt wat er moet gebeuren.


Volgens Richard Gordon is heling is altijd zelfheling: het zijn de cellen die zichzelf genezen. Cellen willen gezond zijn en in de juiste energierijke, emotionele en voedingsomstandigheden zullen ze daar zelf voor zorgen.

wat is Quantum-Touch?

.

do manado_mana.html
Quantum-TouchQuantum-Touch.html

®

infoinfo.html
Marleen Kooij Marleen_Kooij.html
linkslinks.html