De basis onder de Taotraining die ik doe is transformatiesexualiteit. Reinoud Eleveld, mijn leraar, heeft het trainen met seksuele energie in 2012 voor alle Nederlandse vrouwen beschikbaar gemaakt in de online cursus Vallei Orgasme.

Het is een cursus die je in je eentje in je slaapkamer doet. In acht lessen leer je hoe het werkt. In iedere les vind je een geleide meditatie van twintig minuten (ingesproken door een vrouw), waarin wordt uitgelegd hoe je de technieken leert. Dit huiswerk doe je ongeveer drie keer in een week, gedurende twee weken. En daarna volgt de volgende les.

Op deze manier leer je stap voor stap de techniek van het Vallei Orgasme.

Naast dit huiswerk bestaat de cursus uit

  • per les een audio seminar, waarin je de kennis krijgt overgedragen;
  • Chi Kungs; 
  • extra meditaties waarmee je je innerlijke balans herstelt, je oude stress en emoties opruimt;
  • tips, ervaringen en lessen van Vallei-coaches;
  • coachende emails;
  • en toegang tot een besloten Facebookgroep, een platform waar je ervaringen en vragen kunt delen met andere valleivrouwen.

Zo is het in de online cursus heel goed mogelijk de technieken van het vallei orgasme te leren. 

transformatieseksualiteit.

In de transformatieseksualiteit richt je seksualiteit niet op een ander, maar gebruik je seksuele opwinding (seksuele energie) voor je eigen gezondheid en ontwikkeling als mens. Je transformeert seksuele energie. Je tankt uit je eigen bron. De bonus is dat je er ook orgastischer van wordt. Dat is leuk voor in de slaapkamer, maar het is niet het doel, merkwaardig genoeg.

Het leren beheren van je eigen seksuele kracht is het is het antwoord op burn-out, relaties die vastlopen, een mid-life-crisis, de overgang. Je hele leven knapt ervan op.

Het Vallei-orgasme geeft je meer energie.
Je komt dieper in je eigen lijf en gevoel te zitten.
Je wordt veiliger voor jezelf en anderen.
Je herstelt het contact met je eigen onschuld. Via je seksualiteit.

(…)

lees verder op de website van Vallei-Orgasme

ik ben één van de Vallei-Coaches. Vallei-coaches zijn getraind in de technieken van het vallei-orgasme en opgeleid om die door te geven aan andere vrouwen. 

De coaches helpen vrouwen die begeleiding zoeken bij de cursus, en organiseren lezingen en workshops. 

Voor meer informatie, zie de website van Vallei-Orgasme

In 2009 ben ik begonnen met het leren van Taoîstische technieken die ook gebruikt worden bij het vallei-orgasme. En ik ben in 2012 begonnen met de specifieke vallei training. Ook heb ik een paar keer de krachtbron training gedaan. Vanaf 2014 doe ik mee met het 7-jaarsprogramma bij Taotraining, en ik ben een paar jaar assistent geweest bij Reinoud en Rosana van der Wagt. 

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk gesprek, en ik organiseer regelmatig specifieke dagen voor vrouwen die de VO-cursus doen. Om samen te komen en de verschillende onderdelen van de cursus nog eens te trainen met mij.

Daarbij zorg ik voor de mogelijkheid voor vallei vrouwen om in een veilige omgeving samen te komen en om in de groep een stap verder te komen op hun pad.