Weekend-workshop Quantum-Touch level 1

Je leert tijdens deze workshop natuurlijk hoe je de methode Quantum-Touch toepast, en je gaat veel oefenen en ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. 

Je leert verschillende ademhalingstechnieken gebruiken en wat voor effect dat heeft. 

Je leert het bekken recht te zetten als het scheef staat. 

Je leert hoe je emoties behandelt. 

En hoe je een behandeling nog effectiever maakt. 

Je leert hoe je dieren, kinderen, en jezelf behandelt. 

En je leert chakra’s, klanken, en kleuren te gebruiken.

En afstandsbehandelingen te geven.

Een bijzondere workshop, en omdat je steeds op elkaar oefent en je zelf ook behandeld wordt, krijg je steeds meer energie, je voelt je heel goed na zo’n weekend!

Het klinkt misschien heel ingewikkeld, maar je hebt geen speciale vooropleiding nodig om de workshop succesvol bij te wonen.

Iedereen kan het leren. Alles wordt zo uitgelegd dat je meteen aan de slag kunt en zelf kunt ervaren hoe iets werkt. Er wordt vooral veel geoefend op elkaar, zodat je na het weekend met vertrouwen zelf aan de slag kunt.

De workshop is geschikt voor iedereen, en na de workshop kun je de Quantum-Touch techniek gebruiken om jezelf of anderen te behandelen, ook al heb je nooit met energie gewerkt. 

Quantum-Touch is heel erg goed geschikt als aanvullende methode voor therapeuten, maar ook voor bijvoorbeeld ouders en hun kinderen, of kinderen en hun ouders.

Ik organiseer ook oefenbijeenkomsten, waar iedereen die een Quantum-Touch workshop heeft gevolgd kan komen. Je kunt er elkaar Quantum-Touchen, vragen te stellen, ervaringen uitwisselen, en ik zal bij elke bijeenkomst nog een aanvullende techniek presenteren en die gaan we dan ook op elkaar oefenen. In de agenda staat wanneer de oefenbijeenkomsten zijn.