Quantum-Share

Quantum-Share is een hele bijzondere methode. De tekst hier onder is grotendeels afkomstig van de website van Linda, Yolande, Nancy en Linda.  Quantum-Share

Quantum-Share

Quantum-Share is een totaal nieuw concept: een meta-methode, een methode over alle methodes heen. Deze methode is ontwikkeld door Linda, Yolande, Nancy en Linda van QTouch Trainingen. Ik ben er erg enthousiast over. De kracht van deze healingmethode is dat je al je eigen kennis, je eigen ervaring en alles wat je er nieuw bij leert, steeds kunt integreren met alle kennis uit de Quantum-Share kennisbank.

In de afgelopen 32 jaar heeft QTouch Trainingen veel verschillende methodes op het gebied van alternatieve geneeswijzen en healing gevolgd en hebben ze uitgebreid praktijkervaring opgedaan door alles wat ze geleerd hebben te mixen en te zoeken naar optimale resultaten. Door op deze wijze te werken hebben ze tot nu toe heel veel positieve effecten bereikt met hun behandelingen.

De consequentie van het volgen van veel workshops is dat je er maar een beperkt deel van onthoudt en in de praktijk gebruikt. Daarnaast overlappen veel methodes elkaar voor een klein of groter deel, waardoor heel veel informatie overbodig is. Aan de andere kant levert iedere workshop weer inspiratie op. Overeenkomsten zie je bijvoorbeeld bij: tijdlijnen connectie met Universum, aarden, kleuren, klanken, symbolen en loslaten.

 

Kennisbank

Hierdoor hebben Yolande en Linda een enorme kennis opgebouwd die ze getransformeerd hebben in een kennisbank die zich continue verder blijft ontwikkelen met hun kennis, de kennis van een ieder die met deze kennisbank werkt en vooral ook je eigen kennis. In deze kennisbank spelen ook de ervaringen tijdens het opleiden van meer dan 4000 cursisten in de Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Quantum-Bodyscan Workshops van QTouch Trainingen een grote rol.

 

Mindmaps

Deze kennisbank hebben ze gestructureerd door middel van mindmaps waarmee je op een gemakkelijke wijze kunt werken. Zo vermijd je dat je alles uit je hoofd moet leren; het is als het ware een collectief geheugen waar je moeiteloos uit kunt putten en je door kunt laten inspireren. Hierin integreer je helemaal je eigen manier van werken.

Deze mindmaps kun je op verschillende manieren gebruiken:

  1. je kunt werken met de trilling van de verschillende onderdelen in de mindmap
  2. je kunt werken met de verschillende methodes die genoemd worden in de mindmaps
  3. je kunt werken met al je eigen kennis, intuïtie en alle mogelijkheden die zelf nog kunt bedenken
 

Kern van de aanpak

  • Alles is Trilling
  • Kennis delen
  • Kennis ontwikkelen
  • Spelen met alles wat er is
  • Zelfwerkzaamheid
  • Zelfverantwoordelijkheid
  • Resultaatgericht