Referenties

Ik vond het heel leuk…en heb nog nooit zo goed geslapen als erna.

Nicole S.

I enjoyed the workshop yesterday. I must admit, that either through the individual treatment yesterday or the group treatment from a distance on my darmen yesterday worked great. I did some work on the pijnappel klier on Saturday night and didn’t wake up on Sunday afternoon until 2pm! I haven’t done that in a long, long time. It was great to get the sleep but it upset the digestive system for a day or two, so yesterday the tummy needed help with releasing the stool. The quantum touch worked!

Martina mcA.

Ik gebruik Quantum touch heel vaak. Met een flapoperatie aan van mijn kiezen en gekneusde rib(ben) kan ik mijn lol op. Het werkt echt fantastisch. Normaal ben ik met gekneusde ribben 6 weken bezig maar nu is de pijn veel minder. Ik heb alleen nog maar last van het hebben van de hik en niezen,

Wat was het weer een speciale dag vandaag. Hartelijke dank hiervoor.

Vidya J.

Was erg leuk, ontspannen sfeer. Je gaf de workshop met kennis en humor. Je presentatie met de beelden op de computer vond ik heel mooi en het boekje dat de cursisten krijgen ook. De afbeeldingen, zowel bij computerpresentatie als in het boekje, zijn een heel goede aanvulling, ze maken het geheel levendig.

De afwisseling tussen vertellen en praktisch oefenen was goed. Ik vond het heel goed dat je veel aandacht en tijd besteedde aan het goed voelen van de bodysweep, want daar begint alles mee.

Corinne M.

Mijn zoontje Lucas van 4 jaar kan nogal enthousiast zijn en een keer rende hij zijn kamer in en struikelde over een kleed en viel heel ongelukkig met zijn hoofd tegen de punt van een kast aan. Het zag er vreselijk uit, hij gilde het uit en bloed vloeide overal. Ik probeerde kalm te blijven en nadat ik de wond had dichtgedrukt met een natte handdoek, had ontsmet en er een gaasje op had gedrukt heb ik hem vastgehouden en ben ik QT gaan toepassen met mijn hand boven zijn wond.  Hij werd meteen rustiger en ging ook rustig ademen. Zo gauw ik mijn hand even weghaalde begon hij weer te jammeren maar als ik dan weer doorging met QT ging het beter. De wond leek ook wel  te slinken en stopte in ieder geval met bloeden. 

We hebben een tijd zo gezeten. En later zei hij dat het heel erg had geholpen en dat ik de pijn had weggenomen. 

Of het echt de QT was die heeft geholpen of niet maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het gaf mij een handvat om iets voor mijn zoontje te doen en om kalm te worden/blijven in een paniekerige situatie en het gaf daardoor ook een situatie van rust voor mijn zoontje om door deze schok en pijn heen te komen. 

Er zit nog steeds een lidteken, misschien kan ik die ook nog eens behandelen met QT of ik laat het Marleen een keer proberen!

Madeleen IJ.

Iemand die niet geinspireerd raakt door jouw bevlogenheid, is niet van deze wereld.

Ga vooral door met workshops geven! ; )

Shao-Wei L.