Referenties

Rugpijn

Dit is een verhaal van Nicole S., een vriendin die me belde omdat ze zo’n rugpijn had dat ze niets meer kon. Gelukkig had ik even tijd om bij haar langs te gaan:

“Marleen heeft mij een aantal malen behandeld en geholpen, al die keren met goed resultaat. De laatste keer kon ik niets vanwege de pijn in mijn rug, ik kon zelfs mijn armen bijna niet bewegen. Marleen heeft me toen behandeld. Toen ze haar handen op mijn rug legde, werd die plek helemaal warm. Het voelde geweldig, en vooral omdat ook de pijn wegging. Op een gegeven moment kon ik mijn armen weer omhoog steken, en op een normale manier opstaan, en de pijn was verdwene

Gewonde kat

Een voorbeeld van hoe goed Quantum-Touch werkt op dieren, je weet niet waar ze pijn hebben maar dat maakt niet uit, het werkt waar het nodig is:

Op een avond kwam mijn kat thuis en ik zag meteen dat hij gewond was. Het leek alsof hij ofwel tijdens een vechtpartij van een grote hoogte was gesprongen/gevallen, ofwel een trap tegen zijn kop had gehad. Hij keek wezenloos voor zich uit, wilde niet eten of drinken en sleepte zich naar zijn kussen bij de kachel om daar in een diepe slaap te vallen. Zo lag hij daar, urenlang. De dierenarts was al gesloten. Ik belde Marleen en vroeg haar of ze kon komen. Ze kwam binnen en ging bij hem zitten, nam zijn kop tussen haar handen. Normaal gesproken houdt hij daar niet zo van en ik dacht nu wil hij het vast al helemaal niet, maar de kat gaf zich helemaal aan haar over. Tien minuten later lag hij zichtbaar te genieten, terwijl Marleen nu zijn rug en schouders behandelde. De kat liet zich een half uur lang behandelen en ging toen rechtop zitten, keek eens even om zich heen, rekte zich uit en wandelde naar zijn etensbak. Hij liep niet meer mank en ook had hij niet meer die dwaze en verslagen blik in zijn ogen. De volgende dag was hij helemaal beter en we zijn niet meer naar de dierenarts gegaan.

Divya B. 

RSI

Met de combinatie RSI en QT heb ik goede ervaringen, dit is er een van:

Ik had last van acute RSI in mijn rechter elleboog, onderarm, pols. Tijdens de behandeling daarvan voelde ik mijn arm heel zwaar worden, dat gevoel straalde uit naar mijn schouder, vervolgens voelde ik de hele rechterkant van mijn lichaam zich ‘vullen’ en zei tegen Marleen dat ik een beetje uit balans begon te raken. Onmiddellijk verplaatste ze haar aandacht naar de linkerkant. Op het moment dat beide helften even zwaar voelden, stroomde de energie helemaal vrij door me heen. De pijn in mijn rechterarm was daarna een stuk minder en ook viel me op dat ik in de dagen daarna een beter contact had met mijn lichaam en beter mijn grenzen kon voelen. De RSI is helemaal genezen, ondanks het feit dat ik mijn rechterarm door mijn werk nog steeds zwaar belast.

Simone W.

Na een operatie

Reactie van H. E. die ik op afstand behandelde omdat ze de hele tijd heel moe was na een ingrijpende operatie aan haar buik.

Zal vertellen wat ik voelde, misschien heeft niet alles verband met jou, maar ik schrijf het allemaal op. Om iets voor negenen kreeg ik een soort bruisend gevoel, geen duizeligheid maar kleine belletjes die omhoog stroomden, met name in mijn hoofd, het voelde licht. Daarna ben ik gaan liggen en ik voelde een prettig soort druk op mijn slapen. Dat kwam een poos later weer terug. Tussendoor voelde ik ook mijn buik, rechts, precies aan de kant van de operatie kreeg ik een soort ‘harde buik’ zoals bij een zwangerschap maar dan plaatselijk. Na afloop ben ik opgestaan, en voelde me heel wakker en goed, vol energie, terwijl ik normaal gesproken om die tijd mijn best moet doen en moed verzamel om van de bank af te komen om naar bed te gaan. Daarna sinds maanden goeie sex want daar had ik dus ook weer energie voor maar zet dat maar niet op je website, of wel haha, je zal het vast heel druk krijgen.

Lage rugpijn

Dit vind ik een mooi voorbeeld van dat Quantum-Touch doorwerkt als ik ben gestopt:

Toen ik op een avond na de Tai Chi les tegen Marleen vertelde, dat ik mijn linkerbeen niet goed kon optillen tijdens de les en dat dat kwam door pijn in mijn onderrug, zei ze: “zal ik m’n handen erop leggen en zien of er dan wat mee gebeurt”. Ik had eerder ervaring met allerlei healing-achtige manieren van behandelen van pijn en baat het niet dan schaadt het niet. Dus aan de waterkant van de Lijnbaansgracht stonden we enige tijd bij elkaar, terwijl Marleen haar handen op mijn onderrug en buik liet rusten en er energie via haar ademhaling in liet stromen. Ik ademde mee. Dat was ik gewend bij ander soort healing, waarin ik zelf lessen had gevolgd. Na enige tijd, misschien 3 minuten, werd de pijn wat heviger. En na nog enige tijd voelde het aan dat het zo genoeg was. De pijn was niet weg, maar het was wel genoeg. Marleen ging naar huis en ik stapte ook met mijn zere rug op de fiets. Nadat ik een uur thuis was, was de pijn in mijn onderrug helemaal verdwenen.

Het is prachtig!

Elles V.

40+ weken

Madeleen IJ. was bezorgd dat ze niet op een natuurlijke manier kon bevallen.

Het is 16 december, ik ben al anderhalve week overtijd.

Marleen heeft met mij afgesproken dat ze zal proberen mijn bevalling op gang te brengen door Quantum-Touch op afstand. Ze zal om 21.00 uur beginnen.

Ik zit om die tijd lekker te hangen voor de tv samen met mijn man in afwachting van wat komen gaat. Ik merk er helemaal niks van, ach ja het was het proberen waard 😉

Rond 23.00 uur gaan we naar bed.

Kort daarna voel ik iets…nattigheid…gauw naar de toilet en ja hoor, de vliezen zijn gebroken, nu gaat het echt beginnen!!!! Ik pak de telefoon om de vroedvrouw te bellen en zie nog snel een smsje van Marleen. Ze schrijft. Sorry er kwam wat tussen vanavond ik ben pas om 23.00 uur begonnen met het Quantum touchen had er toen wel alle aandacht voor!

Toeval of niet?? Het was wel het moment waarop de bevalling begon. De echte weeen starten in de ochtend. Om 6.30 gingen we in de sneeuw naar het ziekenhuis en om 10.30 werd onze prachtige dochter Juliette geboren.