Referenties

Benauwdheid

 

Ik ben heel snel en effectief geholpen door Marleen, ook nog via Skype zo’n 100 kilometer verderop. 
De laatste maanden van mijn zwangerschap had ik nogal last van benauwdheid. Ik dacht dat dit door mijn groeiende buik kwam, maar gaandeweg kreeg ik ook het vermoeden dat een voedselallergie een rol speelde. Als ik namelijk muesli had gegeten tijdens het ontbijt had ik het die dag veel benauwder dan wanneer ik dat niet at. Ik mailde Marleen of ze me hierbij kon helpen, omdat ik door de benauwdheid nogal opzag tegen de bevalling. Marleen nam uitgebreid de tijd om via Skype uit te leggen hoe ze werkte en heeft toen getest dat ik allergisch reageerde op hazelnoten. Deze allergie heeft ze meteen behandeld met Quantum Allergy. Ik heb diezelfde avond nog muesli gegeten en er gebeurde niets. De volgende dag weer! De benauwdheid bleef weg en is niet meer terug geweest.

Twee dagen later had ik een super bevalling en een gezonde dochter! Ontzettend bedankt Marleen.

 

Caroline T.

 

Poezen

 

Al zo lang als ik me kan herinneren was ik allergisch voor poezen. Als ik in een huis met een poes was kreeg ik na een tijdje last van een loopneus, werd benauwd, ik kreeg last van rode ogen, jeuk…

Ik had gehoord van mijn zus dat je er van af kunt komen. Toen ben ik er over gaan lezen, ik dacht: dat is handig!

Ik ben bij Marleen geweest en ze heeft me behandeld voor alles dat met poezen te maken heeft. Daarna merkte ik niets meer als ik in de buurt van poezen was… En nu heb ik zelf twee poezen.

Dat wilde ik altijd al, maar ik dacht dat het niet zou kunnnen. Ik heb geen last meer van mijn allergie.

 

R. B.

Rood fruit

Marleen heeft me behandeld voor mijn allergie voor rood fruit, ik had vooral last van Aardbeien.

Daarna heb ik de grote aardbeien test gedaan: proberen er veel te eten en dan zien hoe mijn lichaam er op reageert. Nou de test is heel goed gegaan wbt de aardbeien. Heb er ook nog maar een pond tomaten achteraan gegeten – geen probleem allemaal. Geen vlekken!

Francisca R.

Hooikoorts

Ik fiets heel veel, iedere dag zit ik minstens een uur op de fiets, daar hou ik erg van. Maar ik had steeds meer last van hooikoorts: tranende en jeukende ogen, niezen, enzovoorts. Heel lastig in het voorjaar.

Vorig jaar heeft Marleen mijn allergieën behandeld voor alle bomen en andere pollen die in de lucht zaten, iedere maand waren dat weer andere. Dit voorjaar heb ik helemaal nergens meer last van gehad, ik kan weer fietsen zonder ongemak.

 

Arie K.

Zelfbehandeling

De allergiebehandeling begin ik altijd met uitleggen wat een allergie is en hoe je bij  jezelf kunt testen of je ergens allergisch voor bent. Dat doe je met een balanstest. Ook leer ik je hoe je jezelf kunt behandelen. Je kunt jezelf ook voor mensen behandelen. Dit is een verhaal van Liesbeth S.:

Ik wil even laten weten dat het goed met mij gaat. Na onze reset-sessie heb ik het thuis ook gedaan voor mij. Nu alweer een paar dagen geleden en ik moet echt zeggen dat het werkt. Ik voel me de oude. Zeer tevreden, zelfs blij!!! Ongelofelijk,echt. Dank je wel dus Marleen!!!! Hoe kan iets zo simpel zijn?????

Later stuurde ze me een update:

 

Je hebt mij zo geholpen met deze methode. Ik heb er het meest acute probleem voor mij mee opgelost en zoals blijkt definitief.

Daarnaast heb ik andere zaken erbij gehaald om mijn ingeslagen weg te verstevigen. Ook wijs denk ik dan.

Het werkt!

 

En een tekst over Quantum-Allergy:

 

We vragen vaak aan anderen om te bevestigen wat we diep van binnen allang weten. Toch doen we het telkens weer. Als anderen een advies geven dat ons niet ligt volgen we het als vanzelf op. Waarom gaan we toch zo aan onszelf voorbij?

Met Quantum-Allergy doe je direct appel op je onderbewuste en het blijkt dat je meteen weet dat je het goede antwoord te pakken hebt. Wie kun je immers meer vertrouwen dan jezelf. In je lijf, verstand en hart zitten al jouw ervaringen opgeslagen. Jouw lichaam is de vertolker van jouw antwoorden.  Een directere lijn kun je niet maken. Ook al sta je versteld van de eerste resultaten, het is duidelijke taal. Geen poes-pas en zo simpel is het. Een eenvoudige en doeltreffende methode.

Dieren

Net terug van een middag Healing Touch for Animals bij een mede-cursist. En door wat daar NIET gebeurde werd ik getriggerd om mijn persoonlijke succesverhaal over allergie en QA te delen.

Afgelopen oktober volgde ik de eerste module Healing Touch for Animals. Op een van de dagen waren er 8 kleine, halflangharige honden aanwezig om op te oefenen. Ik had aan het einde van de dag al behoorlijk wat last van niezen, proesten, jeuk aan m’n gezicht en andere aanverwante artikelen. Een klassiek allergische reactie.
De volgende dag waren er geen honden maar alle haren, schilfers en hondenstofjes hingen nog in het leslokaal. Die dag hebben we in een half open bak met paarden gewerkt, een ander dier waar ik van kleins af aan ook allergisch voor ben.

Aan het einde van het weekeinde voelde ik mij alsof ik griep had, en daar heb ik de hele week die daar op volgde last van gehad, zelfs een dag ziek in bed gelegen. 

Handig, dierenallergie als je zelf net een praktijk in healing voor dieren hebt geopend 🙂

Gelukkig was daar Marleen en Quantum Allergy. Marleen heeft mij behandeld voor honden en mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. Kort daarna was ik bij een vriendin met 1 hond en dat ging goed, hoewel we een groot deel van de tijd met de hond buiten aan het wandelen waren. Maar ik vond het al zeer veelbelovend hoe weinig allergisch ik op de hond reageerde.

Vandaag was ik bij iemand die een huis vol dieren heeft: maar liefst 5 honden en 7 katten, en ze sprongen allemaal tegen mij op, op schoot, likken etc, en het huis is natuurlijk vol met stofjes, haren enzo. De perfecte test! Toen ik net binnen was heb ik mijzelf op het toilet nog een keer preventief behandeld voor honden. 

En…. ik heb de hele middag totaal nergens last van gehad. Ja, een heeeeeele lichte jeuk aan mijn kin, cijfer 0,5 verwaarloosbaar dus 🙂 Ook nu thuis voel ik mij prima, niks nergens nada last van.

Wat ontzettend bijzonder en vooral wat ontzettend fijn!!!!!! En het allermooiste is dat ik na afgelopen weekeinde QA nu ook kan toepassen bij andere mensen en straks ook bij de dieren! Jippieieieeie!

 

Jennifer Madhuri Buizer

 

Het is misschien gek, maar ook deze behandelingen kun je op afstand doen. Ik heb het al vaak gedaan met bijzondere resultaten. Dit is een grappige conversatie op facebook: