Vanaf 1995 heb ik gewerkt als meubelmaker/restaurator. 

Een aantal jaren heb ik op die manier met mijn handen 

gewerkt. Ik ben ermee gestopt toen ik mijn eerste kind kreeg.

Toen mijn twee dochters naar school gingen en ik weer wilde gaan werken, ontdekte ik Quantum-Touch.

Ik heb nu een praktijk voor allergiebehandelingen en Quantum-Touch. Ik werk nog steeds met mijn handen, maar nu ook op mensen en dieren. Ik ben steeds weer verbaasd over de resultaten als ik deze wonderbaarlijke technieken gebruik.

 

Marleen en QT

In 2007 heb ik mijn eerste workshop gevolgd, bij www.qtouch.nl

Na nog 2 workshops Quantum-Touch, en iedere dag alles en iedereen quantumtouchen, ben ik gecertificeerd als Quantum-Touch Practitioner. 

Ik ben me daarna verder gaan verdiepen, en heb de workshops Quantum-Allergy 1 en 2, Quantum-Share, en Quantum-Touch Level 2  gevolgd bij QTouch Trainingen, verder heb ik de Core-transformation workshop gedaan. En ook The Wonder Method workshop en Seeing and Perceiving Energy, allebei bij Alain Herriott. Omdat ik het liefst de hele dag quantumtouch, ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Quantum-Touch is voor mij heel bijzonder: als ik de techniek gebruik kan ik mensen helpen hun klachten te verlichten, of zelfs te laten verdwijnen. Als ik regelmatig de techniek gebruik, ben ik me veel bewuster van wat er in mijn lichaam gebeurt: ik voel zo beter wat goed voor me is, en wat ik beter niet kan doen. 

Je kunt ook jezelf quantumtouchen: 

ik gebruik de techniek bij Healing Tao, en Do-In.

Het is heel makkelijk te mediteren in combinatie met Quantum-Touch, en als je het doet terwijl je aan het strekken bent voel je dat gebied heel makkelijk ontspannen.

Vaak vragen mensen die ik behandel: word je daar niet heel moe van? Maar van quantumtouchen ga ik me juist steeds beter en vrolijker voelen, hoe meer ik het doe. 

Marleen en QA

In 2009 is mijn dochter, voor haar concentratieproblemen op school, naar een NAET therapeute geweest. Ik was zo onder de indruk van hoe ze veranderde dat ik zelf ook graag behandeld wilde worden. 

We gingen één keer per week, gedurende ongeveer twee maanden langs voor een allergie-eliminatiebehandeling. 

Mijn dochter kreeg al snel meer energie, ze kon zich beter concentreren op school. De juf zag het verschil ook. Het was een heel ander kind geworden: voor de behandelingen was ze niet haar bed uit te krijgen in de ochtend en had ze nooit zin om naar school te gaan. Na de behandelingen ging dat allemaal beter. Mijn grootste verrassing kreeg ik toen we een keer ’s morgens naar school fietsten en mijn dochter zei: ‘Ik denk dat dit een hele mooie dag gaat worden’.

Ook ik voelde me na iedere behandeling energieker. Ik was al bezig met Quantum-Touch, maar dit was iets heel anders… Ik dacht tijdens onze behandelingen vaak: ‘dat wil ik ook kunnen!’

De eerste allergie-opleiding die ik volgde was een Quantum-Allergy workshop. Ik wilde graag meer verdieping en heb nog twee NAET-seminars gevolgd. Dat is genoeg om NAET-therapeute te worden.

Daarna ben ik mensen gaan behandelen, maar echt enthousiast over het geven van allergiebehandelingen werd ik pas toen ik weer Quantum-Allergy workshops gedaan had, en mensen op een hele 

andere manier ging behandelen. Nog steeds ben ik verbaasd over hoe makkelijk het is om van klachten af te komen.

Er gaat geen dag voorbij dat ik het niet ook voor mezelf gebruik. Ik ben erg gevoelig, eigenlijk voor alles. Omdat ik minder last heb van van alles is mijn dagelijkse leven enorm veranderd. En structureel heb ik meer energie, ben ik niet meer allergisch voor poezen, stof, pollen, en ben ik bijvoorbeeld niet meer bang voor de tandarts

Marleen en workshop QT-1

Ik hou van lesgeven, ben met verschillende lerarenopleidingen gestart, maar ook weer gestopt omdat ik graag les geef in iets dat inspireert. Dat zou me niet lukken bij het reguliere onderwijs, merkte ik.

Als ik iemand behandel, leer ik vaak ook meteen de Quantum-Touch techniek zodat diegene mee kan doen. De behandeling is dan veel effectiever.

Het is bijzonder om te zien hoe snel iemand de techniek kan toepassen. Ik merk dat mensen die ik het leer een stuk opgewekter worden, er wordt vaak heel wat afgelachen bij een behandeling…

De keuze om zelf les te gaan geven in Quantum-Touch was voor mij dus heel logisch!

Ik denk dat je het meest leert van het doen en ervaren. Dus geef ik korte uitleg, daarna wordt de theorie in praktijk gebracht: iedereen wordt steeds aan het oefenen gezet.

Bij de Quantum-Touch workshops is het altijd weer bijzonder om de verbazing te zien als het iemand lukt om moeiteloos een scheefstaand bekken weer recht te zetten, of als iemand van chronische pijn verlost wordt.